Mindful Run/Walk Alkmaar

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run/Walk cursus in Alkmaar? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Dominique van der Tas. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Dominique van der Tas (van Buro Uitzicht) geeft in Alkmaar de 5-weekse cursus Mindful Walk. De cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kunt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van je spieren en gewrichten.

 

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten bedragen €95,-. 

 

Mindful Walk kennismakingsclinic: Deze clinic is een eenmalige les. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Walk die je vervolgens tijdens het sporten en in je dagelijkse leven kunt inzetten.

Tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Minder stress, meer energie!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de datums voor een kennismakingsclinic neem dan vrijblijvend contact op en stuur een mail naar mindfulrunalkmaar@buro-uitzicht.nl.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.