Mindful Run cursus Oosterbeek start op vrijdagavond 14 september

Mindful Run cursus in Oosterbeek, locatie Centrum

 

Mindful Run start op vrijdagavond 14 september september met een nieuwe Mindful Run cursus in Oosterbeek. Deze bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en is geschikt voor de beginnende en gevorderde hardloper.

 

De cursus Mindful Run heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Dianne Schutmaat geeft je in deze cursus inzicht hoe je Mindfulness makkelijk en op een leuke manier kunt toepassen in je hardlopen en in je dagelijkse leven.

 

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen. Ook als je nog niets hebt met hardlopen, ben je van harte welkom.

 

Voorbeeld van een training:

 

18:30 Start training rustig inlopen

18:45 Ademhalingstechnieken en Core Stability oefeningen

19:00 Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen

19:15 Hardloop kern training specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken

19:45 Cooling down en Body-Scan

20:00 Einde training

 

Resultaat Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter te ontspannen.

 

Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

Enkele reacties van cursisten:

 

" De Mindful Run cursus heeft me veel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Bedankt voor je enthousiasme en je uitleg. was al bekend met mindfulness maar dat ik zo kon toepassen bij het lopen was een mooie verassing. Ik hoop dat je nog heel veel mensen raakt! "

 

"Ik vond de trainingen erg leuk en heb er veel van geleerd. Ben hardlopen (op jouw manier) zelfs leuk gaan vinden en dat had ik nooit verwacht ;)

 

"Mindful Run heeft mij rust, zelfvertrouwen, minder stress, energie, bewustwording gebracht! Door Mindful Run kan ik beter voelen, beter ontspannen, genieten van het hier en nu. Martijn bedankt, ik voel me goed!"

 

"De Mindful Running sessie waren voor mij letterlijk een verademing. Ademhalingstechnieken, looptechnieken, yogaoefeningen alles komt aan bod. Voor mij is hardlopen hierdoor leuker geworden en minder een wedstrijd. Kortom een aanrader voor iedereen."

 

"De 5 weekse mindfulrun cursus van Dianne is DE eye opener van 2018. Met duidelijk en enthousiast verhaal begin je aan allerlei oefeningen. Je ervaart direct verschillen in looptechniek, ademhaling en lopen met je zintuigen. Leuke en zeer waardevolle lessen in mooie omgeving!"

 

Kosten:

 

De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Data:

 

De 5 weekse cursus start op vrijdagavond 14 september in Oosterbeek. Locatie Centrum

  

Data voor de vrijdagavond: 21 sept, 28 sept, 05 okt en ivm de herfstvakantie is de laatste cursus op donderdagavond 11 okt. (aanvang van de donderdagavond is 19:30 tot 21:00)

 

Aanmelden via onderstaand formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.