Mindful Run - Maak je eigen website (Zat 06 okt.)

Hoe maak je een succesvolle website voor jouw Mindful Run Business?

 

Voor wie?

 

De workshop ‘Hoe maak je een succesvolle website voor jouw Mindful Run Business?’ is bedoeld voor iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Martijn Mensink en Dianne Schutmaat (MFR NL) en wil starten of is gestart als ondernemer.

 

De workshop is bedoeld voor zowel instructeurs die nog geen website hebben, als voor instructeurs die al wel een begin gemaakt hebben aan hun website, maar er zelf niet uitkomen.

 

Ook (juist!) voor mensen die niet technisch aangelegd zijn. Geen zorgen, wij gebruiken heldere taal om je wegwijs te maken op het wereldwijde web.

 

Wat biedt de training?

 

De workshop biedt handvatten wanneer je voor jezelf gaat starten, of reeds gestart bent. Je hebt een kersverse onderneming of je hebt juist al flink wat Mindful Run/Walk cursussen op je naam staan. Alleen…Eén ding komt maar niet van de grond. Je website!

 

In deze workshop leer je hoe je een fundering voor jouw website neerzet, waarop je na deze workshop naar hartenlust kan bouwen in de vorm van pagina’s, formulieren en wat je dan ook maar kwijt wilt op je website.

 

Erik en Marileen geven je praktische tools om jouw website te bouwen. In het eerste gedeelte van de workshop behandelen we dat wat je moet weten om te starten met het maken van jouw website. Hoe maak je een domeinnaam aan, wat is een goede hostingpartij en, niet onbelangrijk, hoé start je nou met het maken van een website als je eenmaal een domein geclaimd hebt? Wat zijn de opties en welke voor- en nadelen kleven daar aan? En hoe zit dat nou met online privacy?  

 

In het tweede gedeelte van de workshop klap je je laptop open en ga je de eerste stappen zetten in het maken van jouw eigen website (zie de pdf onderaan deze pagina voor het hele programma). Je krijgt hierbij persoonlijke aandacht van Erik en Marileen. Zij zijn er de hele middag om je te helpen en vragen te beantwoorden die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn.

 

Jouw input is belangrijk!

 

Erik en Marileen willen je zo goed mogelijk helpen met het opzetten van jouw website waar jij en je (toekomstige) coachees blij van worden. Daarom vragen we je of je bij je aanmelding zoveel mogelijk input wilt geven over wat jij wilt leren over het maken van een website. Je kunt dit aangeven door een aantal vragen te beantwoorden bij je aanmelding (zie hieronder).

 

Doel workshop:

 

Aan het einde van deze workshop loop jij de deur uit met een rugzak vol praktische kennis én heb je de eerste stappen gezet in het maken van je eigen website. 

 

Locatie, datum en tijd:

o   Watermuseum Arnhem, zat 06 oktober 2018, 10.00 – 16.00 uur (inloop v.a. 9.30 uur).

o   Gaat door bij minimaal vijf deelnemers (maximaal twaalf).

o   Inclusief: certificaat als bewijs van deelname, hard copy presentatie en lunch.

o   Kosten: €125 excl btw.

 

WORKSHOP DOOR WIE?

 

De workshop wordt gegeven door Erik van der Bas en Marileen Driesprong. Marileen is sinds februari 2017 Mindful Run Instructeur bij Gezond Gouds in Gouda, waar ze ook andere trainingen in de buitenlucht verzorgt, zoals bootcamp, hardlooptrainingen en yoga. Daarnaast is zij marketing- en communicatiespecialist en heeft al bij diverse bedrijven en bureaus mooie merken en producten in de (online) schijnwerpers mogen zetten.

 

Als ondernemer maakt Erik met zijn eigen bedrijf (Based Online) websites op maat. Hierbij kijkt hij hoe de website het beste aansluit op de wensen en doelen van zijn klanten. Daarnaast vindt hij het geweldig om mensen te helpen wegwijs te worden in het moderne web. Naast een passie voor online, houdt Erik onwijs van bewegen in de buitenlucht. Dit varieert van lange runs tot lekker werken op de moestuin.

   

     

Achtergrond die Erik en Marileen succesvol maakt

-       Een goede combinatie van technische en communicatieve vaardigheden

-       De vaardigheid om lastige vraagstukken stap voor stap door te nemen zodat jij het de volgende keer zelf kan doen!

-       Mensen-mensen; hun doel is dat jij succes hebt met jouw business en zowel online als offline, mensen kan meenemen in de wereld van Mindful Run, Mindful Walk of Wandelcoaching.

 

PROGRAMMA

 

Zie pdf file (onderaan)

 

WAT NEEM JE MEE?

-       Een eigen laptop met oplader (wij zorgen voor genoeg stopcontacten)

-       Schrijfblok voor aantekeningen.

-       Indien je al een website/domeinnaam hebt, zorg dat je toegang hebt tot het account van je hostingprovider  (zorg dat je je gebruikersnaam en wachtwoord bij de hosting provider en ftp-gegevens bij de hand hebt).

 

SCHRIJF JE IN

 

Via onderstaand formulier of stuur een mail naar cursus@basedonline.nl met als titel ‘Inschrijven workshop 1 juni 2018’.

 

Vermeld je volledige naam en of je Mindful Run- en/of Walk Instructeur en/of Wandelcoach bent. Wanneer je al een domeinnaam hebt: Je domeinnaam Vermeld ook de naam van jouw website. Heb je nog geen website? Dan vragen we je om vóór de cursus een naam te kiezen voor jouw website en deze naam mee te nemen. Check op https://www.sidn.nl/ (voor .nl-domeinen) of op http://who.is/ (voor alle overige domeinen zoals .com, .info etc.) of de naam die jij in gedachten hebt nog vrij is!

 

Laat ons weten wat jij graag terug ziet komen in de cursus. Dit mag alles zijn waar jij graag praktisch over wil leren op het gebied van jouw eigen website. Vragen die je kunt beantwoorden om dit helder te krijgen:

 

o   Voor wie ga jij je website maken? Wie wil je aantrekken en informeren/enthousiasmeren met je website?

o   Wat zou jij op je website willen aanbieden? Alleen informatie in de vorm van tekst, foto’s, video’s? Of wil je wat extraatjes, zoals een formulier, een plug-in van jouw Facebook of Instagrampagina of misschien wil je zelfs een webshop?

o   Hoe technisch onderlegd ben je? Hoe bereid ben je om na deze workshop tijd in je website te steken? 

o   Wil je zelf aan de slag met de bouw van je website of heb je liever dat iemand dit voor je doet?

 

Na inschrijven, ontvang je een bevestigingsmail met factuur. Zodra de factuur is betaald, ben je zeker van deelname.

 

Bij annulering van de workshop van onze kant, krijg je het gehele bedrag retour. Bij annulering van jouw kant: tot twee weken voor de workshop (18 mei 2018) ontvang je het gehele bedrag retour, daarna ontvang je €100 retour.

 

Hartelijke groet,

 

Erik van der Bas en Marileen Driesprong

www.basedonline.nl

www.mindfulrun.nl/gouda 

Download
Programma Mindful Run Workshop - Je eigen webiste
Mindful Run Workshop Programma.pdf
Adobe Acrobat document 363.5 KB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.